Rólunk

FŐOLDAL​​   /   RÓLUNK

Rólunk


Tatabányán található a stúdiónk. Gyermek és családbarát, légkondicionált, a kor technikai színvonalát kielégítő felszerelés, s ezek működését támogató technikai háttér biztosítja a felejthetetlen képek elkészítésének lehetőségét.


Fotózás szakterületei közül a babafotózásra, családi fotózásra, portréfotózásra, esküvői, rendezvény és reklámfotózásra szakosodtunk.


Nyitva tartásunkkal arra törekszünk, hogy stressz mentes, érzelmet árasztó képeket tudjunk készíteni, ezért a fotózás hétvégén, előre egyeztetett időpontban történik.

Fotós


Köszöntöm Önt honlapunkon. Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Frank István vagyok (55), nős s két, mára már felnőtt gyermek szerencsés édesapja.


A fotózás életemet végigkísérő hobbi, szabadidős tevékenységet jelentett számomra, mind addig, míg a hobbifotózás professzionális képalkotássá nem alakult át.


Előszeretettel készítek portréfotókat, de a természetfotózásért is odavagyok. Ha elnyerte tetszését korábbi munkáim, várom Önt szeretettel a kamera mögül.

Fotóstúdió


Stúdiónk a Móra Ferenc Általános Iskolától 150 méterre található. A fotóstúdió teljes területe 57m2.


Stúdiónk légkondicionált, professzionális eszközökkel felszerelt. Többek közt 4 nagy teljesítményű stúdióvakuval, octobox-szal, stripbox-szal, softbox-szal, több színű derítőlapokkal, áteresztő ernyőkkel.


Felhívjuk az autóval érkező ügyfeleink figyelmét, hogy a Komáromi út az Ond Vezér utcától kezdve a bíróság irányába díjköteles a parkolás hétköznap. Javasoljuk a Móra Ferenc Általános Iskolánál történő parkolást, mivel ott díjmentes.


Várjuk Önt szeretettel stúdiónkban!

 ​​