FOTÓZÁS

FŐOLDAL  ​/  FOTÓZÁS

Szolgáltatásaink:

Portréfotózás

Járt már portréfotózáson? Ha nem, ezt mindenképpen ki kell próbálnia! A fotózás során számtalan trükköt bevetünk, ami magabiztossá teszi és kihozza Önből a legjobb formáját. Láttassa magát egy profi fotós szemszögéből!

Családi fotózás

Valaki mindig lemarad a családi fotókról? Erre is van megoldás! Nálunk mindenki rajta lesz a közös képeken. Hagyományos és kreatív összeállításban készítjük el a család minden tagja számára emlékezetes fotókat.

Esküvői fotózás

Hamaros eljön a "nagy nap" és esküvői fotóst keres? Válasszon bennünket, ha elkapott hangulatokat, megható pillanatokat, érdekes jeleneteket és különlegesen szép fotókat szeretne kapni az esküvőjéről.

Termékfotózás​

A tárgyfotó, reklámfotó nagy kihívás. Mi segítünk megtalálni a bemutatandó téma legelőnyösebb oldalát, hogy reklámja hatékonyan és eredményesen érje el a célközönségét. Bízzon bennünk, bízza ránk!     

Rendezvényfotózás

Céges, intézményi és magán rendezvények, ünnepségek és fogadások eseményeinek teljes körű fotózását vállaljuk. A rendezvényt a témához illően örökítjük meg, s készítjük el az igényes, minőségi és természetes hatású képeket.

Aktfotózás

A művészi akt fotók középpontjában mindig az emberi test természetes szépsége, tökéletessége és tisztasága áll a maga rejtelmes titkaival. Fény-árnyék hatásával segítünk megtalálni Önnek is ezt a szépséget saját testében.