Digitalizálás

FŐOLDAL​​   /    DIGITALIZÁLÁS

Digitalizálás VHS és VHS-C kazettáról

Digitalizálást vállalunk VHS és VHS-C kazettákról DVD lemezre. Digitalizálást követően Ön a régi felvételeit már modern technológián láthatja viszont. Az általunk készített DVD lemez, lejátszható bármely asztali DVD és blu-ray lejátszón. Továbbá lejátszható DVD-rommal és DVD lejátszó szoftverrel rendelkező asztali számítógépen (PC) és laptopon egyaránt.

Digitalizálás Hi8 és MiniDV kazettáról

Digitalizálást vállalunk Video8, Hi8 és MiniDV kamera kazettákról DVD lemezre. Digitalizálást követően Ön a régi felvételeit már modern technológián láthatja viszont. Az általunk készített DVD lemez, lejátszható bármely asztali DVD és blu-ray lejátszón. Továbbá lejátszható DVD-rommal és DVD lejátszó szoftverrel rendelkező asztali számítógépen (PC) és laptopon egyaránt.

Digitalizálás audió kazettáról

Digitalizálást vállalunk hangkazettáról CD lemezre. Digitalizálást követően Ön a régi felvételeit már modern technológián hallhatja viszont. Az általunk készített CD lemez, lejátszható bármely CD tárral rendelkező Hifi készülékben, asztali DVD/blu-ray lejátszón. Továbbá lejátszható CD/DVD-rommal és CD/DVD lejátszó szoftverrel rendelkező asztali számítógépen (PC) és laptopon egyaránt.